Groepen

Met een groep of school het Hollands Kaasmuseum bezoeken

Wil je het Hollands Kaasmuseum bezoeken met een groep? Voor een groepsbezoek aan het museum zónder gids of rondleiding is een reservering niet verplicht. Je kunt direct aan de kassa betalen. Wil je een rondleiding? Reserveer tickets via de website. Groepen zijn van harte welkom vanaf 10 personen. Een groepsbezoek is op afspraak ook mogelijk buiten onze reguliere openingstijden.

Groepsbezoek voor scholen

Het Hollands Kaasmuseum is ook voor scholen een leuk en leerzaam uitje. Scholen die met een groep leerlingen ons museum willen bezoeken verzoeken wij tijdig te reserveren. Wij zorgen dan dat de speurtochten klaarliggen en er voldoende vrijwilligers aanwezig zijn. Lees alles over de speurtocht.

Groepsbezoek met gids

In groepsverband het museum bezoeken met een inspirerende gids kan ook. Deze rondleiding duurt een uur (maximaal 15 personen). Vraag via onderstaand reserveringsformulier direct een offerte aan.

Reserveren

Groepen (zonder rondleiding) kunnen tijdens de normale openingstijden het museum bezoeken en hoeven niet te reserveren. Buiten de normale openingstijden is groepsbezoek ook mogelijk, mits minimaal 10 personen en ruim van tevoren via het reserveringsformulier aangevraagd. Bekijk openingstijden »

Zonder gids
of
Gids inhuren
  • Volwassenen: 0 kaart(en)

  • Kinderen: 0 kaart(en)

  • Totaal incl. BTW: €0,-

  Uiteraard gaan we op een correcte wijze om met je persoonsgegevens. Hoe? Dat lees je in ons privacy statement.
   Je ontvangt een offerte

   Uiteraard gaan we op een correcte wijze om met je persoonsgegevens. Hoe? Dat lees je in ons privacy statement.