Tickets

Tickets kunt u ter plaatse aanschaffen bij de VVV-kassa bij de ingang van ons museum. Registratie van uw gegevens blijft hierbij verplicht.

Tickets kunt u eveneens online via deze website kopen. U ontvangt hierbij een korting van 10% en verdere registratie is dan niet nodig. Graag wel even melden bij de VVV-balie.

 Museumkaart of Alkmaar Pas? Dan kunt u ons museum zonder tickets en registratie bezoeken! Graag wel even melden bij de VVV-balie.

In alle gevallen geldt het volgende: om te grote drukte en daarmee wachttijden te voorkomen adviseren wij u vooraf bezoektijden te reserveren bij de balie van de VVV of telefonisch: 072 511 4284 / +31725114284. De VVV is dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 9.30 en 17.00 uur en op zondagen van 12.00 tot 17.00 uur

Het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht maar het blijft belangrijk 1,5 meter afstand te houden en de looproutes in het museum te volgen. En kom vooral weer genieten van een leuk en leerzaam museum, het ware verhaal over kaas en onze nieuw geopende Wereld van Zuivel!